Rene Ahonen

Miksi voit vaikuttaa lahjoittamalla?

Kaikilla ei ole aikaa, halua tai kiinnostusta lähteä eduskuntavaaliehdokkaaksi, mutta monella on kuitenkin tahto vaikuttaa. Lahjoittamalla olet mukana vaikuttamassa kanssani ja mahdollistamassa työtäni tulevaisuuden, hyvinvoinnin, maapallon sekä kestävän talouspolitiikan puolesta. Lahjoittaminen kampanjalleni onnistuu Vihreiden lahjoituspalvelussa.

Miksi lahjoittaisit juuri minulle?

Tue kampanjaani varsinkin siksi, jos vaaliteemani ja asiat, joihin haluan vaikuttaa, ovat myös sinulle tärkeitä. Kannatan kestävää talouspolitiikkaa, innovaatioiden tukemista, yrittäjien kannustamista sekä energiaomavaraisuuteen panostamista. Kannatan terapiatakuuta, ja painotan ennaltaehkäisevän työn merkitystä hyvinvoinnin takaamisessa. Haluan varmistaa, että ympäristövastuu on olennainen osa poliittista päätöksentekoa.  

Lahjoita Renelle

Tue kampanjaani lahjoittamalla

Teemme tiimini kanssa töitä näiden vaalien eteen omasta tahdostamme talkoovoimin. Jotta voimme maksaa kampanjan kuluja, pyydämme apuasi. Voit lahjoittaa valitsemasi rahasumman Vihreiden lahjoituspalvelun kautta muutamalla klikkauksella.

Mitä voin tehdä lahjoitetulla rahalla? 

5 €

Tällä rahalla tavoitan somessa 1 000 henkilöä.

20 €

Tällä rahalla matkustan vaalitilaisuuteen Turusta Saloon ja takaisin.

100 €

Tällä rahalla maksan 1 000 kierrätyspaperille painetun printtiesitteen painokulut.

500 €

Tällä rahalla maksan pienen sanomalehtimainoksen.